Учество на завршниот настан од проектот Млади претприемачи во време на криза

На покана на Сфера Интернационал на 27.9.2023 год. во Офицерскиот дом, ученици зедоја учество на завршниот настан од проектот Млади претприемачи во време на криза. На настанот учесниците се запознаа со проектните активности на овој проект како и едукативните материјали произлезени за млади претприемачи. Покрај тоа, присутните имаа можност да слушнат повеќе за успешни претприемачки и инспиративни приказни од нашиот град.

Leave a Reply