Шампиони во ракомет!

Шампиони во ракомет !!

Нов ден и нов медал за нашите ученици од спортската секција при нашето училиште.

Нашите ракометари во изминатиот период без ниту еден пораз го завршија општинскиот турнир во ракомет, каде беа предводени од професорот Александар Марковски.

Честитки за ракометарите и очекуваме уште поголеми успеси на државното првенство.

Leave a Reply