Учениците проследија американски документарни филмови

Нашите ученици со професорките по англиски јазик Снежана Крајчевска-Плушковска и Маргарита Спировска ги проследија проекциите на американските документарни филмови Coded Bias и The Donut King организирани од American Corner-Bitola. Уште еден доказ дека нашите исклучителни ученици со задоволство учествуваат во активностите со што ја потврдуваат одличната соработка со Катчето.

Leave a Reply