Трето место на конкурсот за деца и млади

Оваа година четврта награда по ред. Не постои конкурс каде што учествувала а да не освои награда.

На конкурсот за деца и млади, по повод месецот на книгата, во организација на Милица Паулус и универзитетскка библиотека ,, Гоце Делчев ” во Штип.

Нашата ученичка Марија Стојановска,од IV-2 клас, под менторство на проф. Лидија Анастасовска, повторно се закити со награда.

Овој пат трета награда во категоријата млади.

Leave a Reply