Традиционална новогодишна хуманитарна акција на Младинската организација

Хуманоста е општествена вредност, дел од нашите принципи и од нашата етика.

Затоа, нашето училиште со помош на Младинската организација успешно изврши хуманитарна акција. Од донираните финансиски средства на учениците и по совет и консултација со директорката на Центарот за социјална работа, купивме рељефна хартија, електрични острилки и новогодишни пакетчиња. Истите беа донирани на лицата од Дневниот центар за лица со посебни потреби.

Leave a Reply