Соопштение!

очитувани ученици, со надеж дека убаво си поминавте и се одморивте во време на зимските празници.

Време е да се вратиме во школските клупи, подготвени, со нови сили и желби за постигнување поголеми успеси.

Отворените врати на СОЕУ “Јане Сандански” ќе ве чекаат понеделник, 22.1.2024 година со следниве смени :

II и III година попладне од 13:30ч

I и IV предпладне од 7:15 ч

Среќно 

Leave a Reply