Се одржа општинскиот натпревар по географија

Сите наши ученици што учествуваа на општинскиот натпревар по географија одржан на 2.2.2024 година, се пласираа на регионалниот натпревар.

Учениците кои се пласираа на регионалниот натпревар се:

Емилија Илијевска – прво место

Даниела Гашовска – второ место

Анастасија Наумчевска – трето место

Честитки до учениците и менторот.

Leave a Reply