Регионална конференција во рамките на проектот Панда лабс за праведна транзиција

Денес, во рамките на проектот Панда лабс за праведна транзиција се одржа регионална конференција во Охрид.

Нашите ученици Илина, Глориа, Христијан, Викторија и Ангела заедно со проф. Ана Костовска зедоа учество и ги презентираа своите победнички бизнис идеи заедно со средношколците од средните училишта од Битола пред ученици од Србија, Црна Гора и Бугарија.

Leave a Reply