Предавање на тема ,,Петарди не, безбедност пред се”

Од страна на доктор Кристина Мицковска, специјализант на Универзитетската Клиника за Пластична и Реконструктивна Хирургија-Скопје, заедно со Ките Трајковски од Министерство за Внатрешни Работи, се одржа предавање на тема: ,,Петарди не, безбедност пред сѐ”, како дел од истоимената кампања, која се спроведува ширум нашата држава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply