Потпишан меморандум за соработка со Економски факултет Прилеп

Ни претставува чест и задоволство што го потпишавме Меморандумот за соработка помеѓу нашето училиште и Економски Факултет – Прилеп.

Учениците имаа можност поблиску да се запознаат низ убаво организирана презентација и работилница од проф.д-р Моника Ангелоска Дишовска и деканот Драгица Оџаклиеска.

Ви благодариме за топлиот прием, нашата соработка продолжува и во иднина.

Leave a Reply