Зедовме учество на Германскиот божиќен панаѓур

Нашето училиште имаше активно учество на Германскиот Божиќен панаѓур кој се одржа на 23.12.2023 г. во Старата битолска чаршија, а беше организиран од наставниците по германски јазик од битолските основни и средни училишта.

Голема благодарност и до сите ученици за нивните изработки, вложениот труд и нивната љубов и посветеност кон германскиот јазик!

Leave a Reply