Државното првенство во ФУТСАЛ

На 20.04.2023 г. во спортската сала 26-ти Април во Гевгелија, се одржа Државното првенство во ФУТСАЛ за средни училишта во машка конкуренција.
Нашите ученици како победници на западниот регион учествуваа на заврсшниот турнир, каде го освоија 2-то место во нашата државата.
Едно големо браво за менторот професор Димитар Трајков и учениците:
  • Мартин Богданоски
  • Христијан Стојановски
  • Дамјан Стојковски
  • Филип Ќебаковски
  • Мартин Темелковски
  • Лука Ристевски
  • Иванчо Јовановски
  • Мартин Селјанковски
  • Александар Спасевски
Вие сте нашите шампиони!