Доделени благодарници по повод 20 години Американско катче Битола

Американското катче – Битола слави 20 години постоење, а нашето училиште 20 години непрекината и плодна соработка. American Corner – Bitola им додели благодарници на педагогот Анета Ристевска и професорката по англиски јазик Снежана Крајчевска-Плушковска за долгогодишната соработка.

За уште многу јубилеи и уште многу заеднички активности!

 
 
 
 
 
 

Leave a Reply