Добредојдовте на интернет страната на
Средно општинско економско училиште
„Јане Сандански“ - Битола

 

 

download ЗАВРШНА СМЕТКА ЗА 2022 год.

download ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИ МЕСТА

download ПРАВИЛНИК ЗА ВНАТРЕШНА ОРГАНИЗАЦИЈА

download 
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ДЕКЕМВРИ 2021 год.

download ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА 
(лице за контакт Славе Димитријовски, тел. 075 833 048, емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. )

download ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА

download КОДЕКС ЗА УЧЕНИЦИТЕ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА СО КОВИД-19

download КОДЕКС КОДЕКС ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА ЗА ВРЕМЕ НА КОВИД-19

download КУЌЕН РЕД ЗА ВРЕМЕ НА КОВИД-19

download РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ

download ПРОТОКОЛ ЗА ВЛЕЗ ВО УЧИЛИШТЕ ПРИ ИЗВЕДУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ ПО ПРАКТИЧНА НАСТАВА


download РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 год.

download ИЗЈАВА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ

download СОГЛАСНОСТ ЗА ДАВАЊЕ НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ


download ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА НАШЕТО УЧИЛИШТЕ


 download ИНФОРМАЦИИ ЗА УПИСИ

download ПРОТОКОЛ ЗА УПИС во I год. за учебната 2020/2021 год.

download ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС во I год. за учебната 2020/2021 год.


ПРЕКИН НА ВОСПИТНО - ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС ВО ГРАДИНКИ, ОСНОВНО, СРЕДНО И ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ

❗️Ве известуваме дека од утре, 11.03.2020 година (среда) средното училиште СОЕУ „Јане Сандански“ Битола, времено ќе запре со воспитно - образовниот процес, како дел од мерките и активностите за превенција од ширењето на Covid 19 - коронавирусот.

❗️Оваа мерка ќе биде во траење од 14 дена, согласно Одлуката на Владата на Република Северна Македонија, а по препорака на Комисијата за заразни болести.

❗️За сите промени ќе Ве исвестуваме навремено.

Со почит,
СОЕУ „Јане Сандански“ Битола

Javno zdravje


Мисија на нашето училиште е да понудиме воспитно-образовни услуги коишто овозможуваат индивидуален развој на учениците и наставниците користејќи современа образовна технологија и поттикнувајќи меѓусебна доверба и почитување, да ја развиваме свеста за правата, одговорностите и за потребата од доживотно учење, да ги оспособиме младите за живот и работа преку активно вклучување во проектите за подобрување  на соработката на училиштето и локалната заедница. Нашето училиште подготвува ученици за мултикултурен и мултилингвистички свет преку сфаќања на економските и индустриските процеси со развој на претприемничкиот свет и култура.